contacte

Equip

EL NOSTRE EQUIP

A Svedberg Interiors, comptem amb un equip dedicat i apassionat que treballa amb la missió de crear espais únics i acollidors que reflecteixin la
personalitat i els somnis dels nostres clients.

 

Rebecka Svedberg, fundadora de Svedberg Interiors, es una arquitecta d’interiors amb una profunda passió pel disseny. Nascuda a la costa occidental sueca, ha adquirit una rica formació i experiència en el món del disseny d’interiors de luxe a Marbella, Espanya. La seva dedicació il creativitat impulsen cada projecte, assegurant-se que cada detall sigui tractat amb la màxima professionalitat.

 

Ramon Ferré, amb més de 45 anys d’experiència en projectes de decoració, interiorisme i mobiliari a Andorra, Espanya i França, és una figura clau en el nostre equip. La seva experiència aporta una perspectiva única i una habilitat innata per crear espais que combinin funcionalitat i estil amb elegancia.

 

Junts, el nostre equip treballa amb una combinació de creativitat, professionalitat i un toc personal per convertir les vostres visions en realitat, oferint un servei de disseny d’interiors
que destaca per la seva dedicació i excel-lència.

"CADA CLIENT I CADA PROJECTE ÉS ÚNIC, PER AIXÒ EL NOSTRE SERVEI DE DISSENY D'INTERIORS S'ENFOCA EN LES NECESSITATS ESPECIFIQUES DE CADA CLIENT."